Olasz Kupa: Nézze meg Handanovic reakcióját – kifakadt a Milan vezetőedzője

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2022.04.20. 07:35
null
Stefano Pioli nagyon dühös volt a lefújás után (Fotó: AFP)
Mint ismert, az Internazionale 3–0-ra legyőzte a Milant a labdarúgó Olasz Kupa-elődöntő visszavágóján, s bejutott a május 11-i döntőbe. A találkozót követően Simone Inzaghi, a házigazda vezetőedzője kiemelte, nagyon intelligensen játszott a csapata. Stefano Pioli, a Milan vezetőedzője nem érti, miért nem volt szabályos Bennaszer gólja.


„A játékosok zseniálisan teljesítettek. Intelligensen futballoztunk, keményen dolgoztunk a játékunk taktikai részén. Meg akartuk nyerni a derbit, mert nagyon fontos volt számunkra, a döntőbe jutás volt a tét, megérdemelten léphetünk pályára a fináléban”
– értékelt Simone Inzaghi, az Internazionale vezetőedzője a klub honlapján.

„Keményen dolgozunk azon, hogy a csúcsra vigyük az Intert, ez ma meg is valósult. (…) Nagy szerepet akartam ezen a meccsen, mert a szüleim, a feleségem és a lányom is jelen voltak a stadionban” – mondta el a találkozó után a duplázó Lautaro Martínez az Inter honlapján.

„Győzni akartunk, ez nem sikerült, egy erős ellenféllel találkoztunk. Nem hiszem, hogy a teljesítményünkkel rászolgáltunk erre az eredményre, de az Inter megfelelő időben szerzett gólokat” – kezdte Stefano Pioli, a Milan vezetőedzője a Mediasetnek.

„Ha kapsz három gólt, az azt jelenti, az ellenfél jobban játszott, te pedig hibáztál. Voltak lehetőségeink, küzdöttünk is, de ez nem a mi esténk volt.”

A Milan a 65. percben szépített, de Bennaszer gólja a VAR jelzése után érvénytelen lett. A szakember nem érti, hogy miért nem adták meg a találatot.

„Nézze meg Handanovic reakcióját. Még csak nem is panaszkodik. Mondj egy kapust, aki nem reagál egy beadás után, ha egy Milan-futballista takarta a kilátását. Ehelyett nem csináltak semmit, csak kezezést reklamáltak a hazaiak, ami nem is volt.”

A tudósítás hozzáteszi, Pioli annyira dühös volt, hogy további kérdések nélkül távozott.

„Dühösek vagyunk, mivel nincs ekkora különbség a két csapat között. A következő meccsre kell koncentrálnunk, nem sokáig bánkódhatunk” – idézi Davide Calabriát, a Milan védőjét a Football Italia.

A 25 éves játékos hozzátette, hisznek abban, hogy a bajnoki címet megnyerik.

OLASZ KUPA
ELŐDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
INTERNAZIONALE–MILAN 3–0 (2–0)
Milánó,
Giuseppe Meazza Stadion, 70 000 néző. Vezette: Mariani
INTER: Handanovic – Skriniar, De Vrij, Bastoni (D'Ambrosio, 79.) – Darmian, Barella, Brozovic, Calhanoglu (A. Vidal, 73.), Perisic (Gosens, 79.) – J. Correa (A. Sánchez, 70.), Lautaro Martínez (Dzeko, 70.). Vezetőedző: Simone Inzaghi
MILAN:Maignan – Calabria (Gabbia, 73.), Kalulu, Tomori, T. Hernández – Bennaszer (Krunic, 73.), Tonali (B. Díaz, a szünetben) – Saelemaekers (Junior Messias, a szünetben), Kessié, Leao (Lazetics, 86.) – Giroud. Vezetőedző: Stefano Pioli
Gólszerző:
Lautaro Martínez (4., 40.), Gosens (82.)
Továbbjutott:
az Inter, 3–0-s összesítéssel

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik