Napoli: Insigne ügynöke cáfolja a Milan-vonalat (is)

Vágólapra másolva!
2014.05.06. 18:48
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Napoli fiatal támadóját, Lorenzo Insignét előszeretettel boronálták össze az elmúlt időszakban az AC Milannal, de a játékos ügynöke szerint a piros-feketék semmilyen kapcsolatban nem állnak az Olasz Kupa döntőjében a Fiorentina elleni 3–1-es győzelem során kétszer is eredményes tehetséggel.

„Nem tudom, honnan származnak ezek a hírek. A Milan jelenleg készenléti állapotban van, semmilyen kapcsolatban nem állunk a csapattal – mondta Fabio Andreotti. – Lorenzo nagyon jól teljesít, Bigon igazgató úr és az elnök úr pedig nagyon sokat remél tőle. Nem hiszem, hogy bármilyen esély is van rá, hogy eladná a klub. De Laurentiis azt akarja, hogy ő legyen a Napoli Tottija.” Fabio Andreotti. – Lorenzo nagyon jól teljesít, Bigon igazgató úr és az elnök úr pedig nagyon sokat remél tőle. Nem hiszem, hogy bármilyen esély is van rá, hogy eladná a klub. De Laurentiis azt akarja, hogy ő legyen a Napoli Tottija.”

„Lorenzo ügyeit egyedül én képviselem immár nyolc éve. Nincs semmi a Milannal kapcsolatban, és kategorikusan cáfolhatom, hogy lenne bármilyen kapcsolat a piros-feketékkel” – nyomatékosította a játékos ügynöke.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik