Napoli: „Ha Benítez türelmetlen, nélküle érjük el a céljainkat”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.22. 14:35
Aurelio De Laurentiis, a Napoli labdarúgócsapatának tulajdonosa és elnöke elmondta, türelmesnek kell lennie mindenkinek, a drukkereknek, valamint Rafa Benítez vezetőedzőnek is.

„Erősek vagyunk, a Napoli meghatározó klub, ám az igazán nagy sikerekre várni kell. Türelmet kérek mindenkitől, lassan fejlődünk, itt nincs pénz olyan játékosokra, akik nyolc-tíz millió eurót keresnek évente” – mondta a La Gazzetta dello Sportnak De Laurentiis, aki a nápolyiak vezetőedzőjéről is szót ejtett.De Laurentiis, aki a nápolyiak vezetőedzőjéről is szót ejtett.

„Ha Benítez képtelen várni, az sem baj, nélküle is el tudjuk érni a céljainkat. Példának ott a Chelsea, a londoniak szárnyalnak Rafa nélkül is. Ha a vezetőedző és az én terveim nem egyeznek, annak meglesz a következménye” – tette hozzá a filmmogul, aki 2004-ben vásárolta meg a Napolit.

„Ígérem, ez a csapat Európa legjobbjai közé fog tartozni a közeljövőben. Persze ehhez még el kell intézni egy-két dolgot, most épp arra lenne szükségem, hogy valahogy előteremtsek évi százötven millió eurót…” – mondta De Laurentiis.

Az olasz tabella negyedik helyén álló nápolyiak hétfőn 18.30 órakor a Juventus ellen lépnek pályára az olasz Szuperkupa döntőjében, amelyet Dohában rendeznek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik