Napoli: elképesztő ajánlat Higuaínért – nem a Juventustól!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.20. 16:41
null
Gonzalo Higuaínhoz ragaszkodik a Napoli (Fotó: Reuters)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Napoli elnöke, Aurelio De Laurentiis szerdai sajtótájékoztatóján elárulta, hogy az Atlético Madrid 60 millió eurót, valamint játékosokat ajánlott fel Gonzalo Higuaínért cserébe, ám az olaszok nemet mondtak.

 

Az argentin válogatott támadó jövője állandó témát szolgáltat a nemzetközi sportsajtóban, a leghevesebben a hírek szerint a Juventus érdeklődik iránta, ám a Napoli nem szeretne megválni tőle. Nemrégiben mindkét olasz klub képviselői tagadták, hogy tárgyalásban állnának egymással, most pedig kiderült, hogy nem csak a torinói együttes látná szívesen a soraiban Higuaínt.

A Napoli elnöke, Aurelio De Laurentiis az ügy kapcsán elmondta, az utóbbi időben nem beszélt Higuaínnal, de nem gondolja, hogy az ősi rivális Juventushoz szeretne igazolni. A nápolyi klub első embere ezek után elárulta, az eddigi egyetlen ajánlat nem Torinóból futott be az argentin csatárért.

„Az egyetlen ajánlatot Enrique Cerezótól, az Atlético Madrid elnökétől kaptam egy hónappal ezelőtt, de közöltem vele, hogy nem engedjük el Higuaínt. Hatvanmillió eurót, továbbá két vagy három játékost is kínált érte, ám nemet mondtam” – fogalmazott De Laurentiis.

A Marca értesülései szerint az Atlético Madrid a 60 millió eurós átigazolási díj mellett Luciano Viettót és Óliver Torrest ajánlotta fel a Napolinak – hiába.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik