nemzetisport.hu
2016.10.06 15:38

Napoli: De Laurentiis rákos megbetegedésnek tartja az ügynököket

A Napoli elnöke, Aurelio de Laurentiis úgy véli, hogy a játékosügynökök a játék rákos megbetegedései, és kitart amellett, hogy a futballistáknak nincs rájuk szükségük.

 


A filmproducerként is ténykedő 67 éves olasz szerint az ügynökök olyanok lettek, mint az adó.

„Hollywoodban a színészek maguk fizetik az ügynököket. Én nem fizetek az ügynököknek. A labdarúgásban miért kell fizetni?”

De Laurentiis elmondása szerint néhány átigazolás azért esik kútba, mert nem jön létre egyezség az ügynökökkel a játékosok arculati jogairól.

„Ez a mi birtokunk rákja. Nem minden ügynök. De nem tudom, miért van szüksége egy játékosnak ügynökre.”

A túloldalon ugyanakkor Mel Stein, a Futballügynökök Szövetségének távozó elnöke szerint ugyanez elmondható néhány tulajdonosról és elnökről.

„Az a tény, hogy van néhány rossz ember, ugyanakkor nem hívhatod őket ráknak. Tisztázni akarjuk a helyzetet, és azt hiszem tudjuk, hogyan tehetjük meg.”

2023.02.05 20:34:25

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Továbbra is szenved a Milan, immár öt meccse nem nyert a Serie A-ban.

2023.01.27 19:05:59

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Felidézzük a vb-győztes olasz kapus indulása körülményeit és a felbukkanását kísérő nyilatkozatokat.

2023.01.24 22:16:09

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Az én bajom az, hogy ha bűnösök is, megint nem azok bűnhődnek majd, akik a törvény ellen vétettek (nyilván ezért mondtak le nagy hirtelen), hanem azok, akik az égvilágon semmiről sem tehetnek: a játékosok és a szurkolók.

2023.01.18 23:30:32

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A Napoli kilenc pont előnnyel vezeti az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság tabelláját a címvédő Milan és tízzel a Juventus, illetve az Internazionale előtt. Azt tegyük most félre, hogy Luciano Spalletti legénysége kedden a gyengécske Cremonese ellen tizenegyesekkel kiesett az Olasz Kupából, mert a szurkolókat sokkal inkább a Serie A, valamint a lehető legjobb Bajnokok Ligája-szereplés érdekli és tartja lázban.

2023.01.18 23:10:42

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Ha így fáj, ezt, ha úgy fáj, azt tanácsos bekapnunk.