Moratti: Stramaccioni az ideális edző hosszú távon

Vágólapra másolva!
2013.02.06. 17:35
null
Moratti szerint Stramaccioni a hosszú távú megoldás (Fotó: Action Images)
Az Internazionale labdarúgócsapatának elnöke, Massimo Moratti úgy véli, Andrea Stramaccioni az ideális edző az együttes jövője szempontjából.


A fekete-kékek jelentős hullámvölgybe kerültek, az előző hét fordulóban a megszerezhető 21 pontból csak hatot kaparintottak meg, de Moratti optimista maradt.

„Nem makacsságból mondom, tényleg úgy gondolom, hogy Stramaccioni kiváló edző. Keményen dolgozik, hogy minden jól menjen, és ő is szenved, amikor a dolgok nem haladnak jól” – mondta Moratti.

„Nem állunk szörnyűen, ugyanakkor túlságosan jól sem, a játékosoknak szükségük van arra, hogy a szurkolók higgyenek bennük. Mindannyian azért vagyunk itt, hogy küzdjünk, és elég nagy baj, hogy amint a helyzet nem úgy alakul, ahogy terveztük, az emberek egyből negatívak lesznek” – folytatta a klubelnök.

„Több jó játékosaink és intelligens edzőnk van, de valami elromolhat, legyen az sérülés, formahanyatlás vagy téves játékvezetői döntés.”

Az Inter a nyáron újjáépítésbe kezdett, és a januári átigazolási szezonban is számos cserét végrehajtott.

„Megszereztük a szükséges minőséget. Mateo Kovacicban óriási fejlődési lehetőségek vannak. Nagyot akarunk építeni, és ez nem megy egyik percről a másikra, apránként haladunk. A projekt folyamatban van, mindannyian azon dolgozunk, hogy fejlődjünk.”

„Juan Jesus teljesítménye minden várakozást felülmúl. Türelmesek voltunk Freddy Guarínnal, és most már bizonyítja, hogy ő milyen remek játékos, mellettük pedig Rodrigo Palacio is kiválóan teljesít” – tette hozzá Moratti.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik