Milan: „Nem mennek jól a dolgok, ha csak 8 pontunk van”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.07. 10:11
Massimiliano Allegri, a Milan labdarúgócsapatának vezetőedzője a Juventustól elszenvedett 3–2-es vereséget követően úgy vélekedett, „nem mennek jól a dolgok” a piros-feketéknél, hiszen hét meccs után csak nyolc pontot számlálnak. A szakember szerint egyébként Philippe Mexes kiállítása jogtalan volt.

„Jelenleg lehetetlen a céljainkról beszélni, meg kell próbálnunk feljebb kapaszkodni a tabellán. Jól játszottunk, de elkövettünk néhány hibát, túl sok helyzetet tudott kidolgozni a Juventus. Mindkét csapat jól teljesített, de mi többet hibáztunk” – magyarázta a vereség okát Allegri, aki szerint a játékvezető jogtalanul állította ki Philippe Mexest. A francia védő a 75. percben kapta meg a második sárga lapját, de a találkozó korábbi szakaszában nekiállt kakaskodni Chiellinivel – amely eset végül következmények nélkül maradt – , ami mellett Allegri sem ment el szó nélkül.

„Nem volt ütés, viaskodtak egymással a tizenhatoson belül, és Mexes eltalálta az ellenfél játékosának hátát. Ha ütésnek szeretnék hívni, akkor hívják annak, de egy meccsen ezer ilyen incidens történik. Mexes el sem érte Chiellini arcát, egyáltalán nem volt ütés” – fogalmazott a Milan vezetőedzője a történtekkel kapcsolatban.

„A tabella azt mutatja, hogy nyolc pontunk van, ami azt jelenti, hogy nyolc pontot érdemlünk. Nem kell tudósnak lenni, hogy lássuk, a Milannál nem mennek jól a dolgok, ha csak nyolc pontunk van” – nyilatkozta Allegri, akinek a csapata hét fordulót követően csak 12. a bajnokságban.

„Andrea egy bajnok, csodálatos szabadrúgásai vannak, de három évvel ezelőtt elhagyta a Milant. Különböző okok miatt távozott, nem azért, mert nem volt helye a csapatban. Unalmas elmondani ugyanazokat a dolgokat újra és újra. Senki sem kételkedik a tehetségében, de ennyi erővel az összes korábbi játékosunkról beszélnünk kéne” – fogalmazott Pirlóval kapcsolatban Allegri.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik