Milan: Mihajlovics távozik, elege lett Berlusconiból – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.08. 14:21
Olasz sajtóhírek szerint a 2015–2016-os szezon végén távozik a Milantól Szinisa Mihajlovics, a piros-feketék vezetőedzője. A szakember állítólag megunta, hogy Silvio Berlusconi elnök folyamatosan beleszól a munkájába.

Mint azt a football-italia.net is írja, Szinisa Mihajlovics már eldöntötte, bármi is történjék, a szezon végén elhagyja a Milant.

Az elmúlt években több tréner is zokon vette, hogy Silvio Berlusconi, a klub első embere rendre beleszól a kezdőcsapat kialakításába, és nyíltan kritizálja az aktuális vezetőedző munkáját, Mihajlovics is ezt elégelte meg. Az mindenesetre látszik, hogy nem könnyű Berlusconi „kedvére tenni”: a Milan Massimiliano Allegri 2014-es menesztése óta két edzőt – Clarence Seedorf, Filippo Inzaghi – is elfogyasztott, Mihajlovics lesz a harmadik.

A médiában hetek óta téma, hogy Berlusconi nem elégedett a szerb szakemberrel, és ha hinni lehet a pletykáknak, Mihajlovics döntése még kapóra is jön az elnöknek, aki állítólag már meghozta a végső döntést, mely szerint amint vége a szezonnak, meneszti a vezetőedzőt.

A Milan jelenleg a Serie A hatodik helyén áll.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik