Milan: Inzaghi megtartaná a Chelsea középpályását

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.26. 10:48
Filippo Inzaghi, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Milan vezetőedzője a következő szezonban is kölcsönvenné Marco van Ginkelt, a Chelsea holland válogatott középpályását.

„Sajnos nem a mi játékosunk, de rengeteget fejlődött. Sorozatban hét-nyolc mérkőzést játszott most, és egy nagyszerű játékost bontakozik ki a szemünk láttára. Kiválóan teljesít az edzéseken – idézi Inzaghit a FIFA hivatalos oldala. – A Chelsea-nek remek középpályásai vannak, Van Ginkelnek pedig játszania kellene. Amennyiben lehetséges, mindenképpen meg szeretném tartani, rengeteget segít nekünk.”Inzaghit a FIFA hivatalos oldala. – A Chelsea-nek remek középpályásai vannak, Van Ginkelnek pedig játszania kellene. Amennyiben lehetséges, mindenképpen meg szeretném tartani, rengeteget segít nekünk.”

A 22 éves játékos különböző sérülések miatt csupán tizenhétszer lépett pályára a Milanban, de a rossoneri egyik legjobbja volt a Torino elleni 3–0-s győzelem során, ő készítette elő Stephan El Shaarawy második gólját.

Van Ginkel 2013 nyarán igazolt a Chelsea-hez a holland Vitesse-től, de csak négyszer lépett pályára a felnőtteknél, mielőtt kölcsönadták a Milannak.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik