Milan: Ibrahimovic újabb egy évvel hosszabbít – sajtóhír

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2021.11.19. 12:35
null
Jó az öreg a háznál: Ibrahimovic még egy évig maradhat a Milannál (Fotó: AFP)
A La Gazzetta dello Sport információja szerint Zlatan Ibrahimovic újabb egy évvel meghosszabbítja a szerződését az AC Milan labdarúgócsapatával.

 

A La Gazzetta dello Sport csütörtöki címlapja
A La Gazzetta dello Sport csütörtöki címlapja

„SÍbra” – ezzel a címmel jelent meg a La Gazzetta dello Sport csütörtöki száma.

A milánói sportlap úgy tudja, a klub és a 40 éves csatárlegenda a téli átigazolási időszak után kezd tárgyalásokat a 2022 nyarán lejáró szerződés meghosszabbításáról, s miután a futballista jól érzi magát Milánóban és eltökélt szándéka, hogy még egy évet maradhasson, a vezetőség pedig elégedett a teljesítményével, ezért várhatóan rövid úton megegyeznek egymással a felek a folytatásról.

A svéd válogatottba is visszatérő Ibrahimovic a jelenlegi idényben az eddigi nyolc mérkőzésén három gólt szerzett a Milanban.

A La Gazzetta dello Sport megjegyzi, a piros-feketék Théo Hernandezzel, Rafael Leaóval és Iszmael Bennaszerrel még azelőtt szeretnének megállapodni a hosszabbításról, hogy Ibrával tárgyalóasztalhoz ülnének. Hozzáteszik, a milánói egylet Alessio Romagnolinak és Franck Kessiének is új szerződést kínál, de ők valószínűleg nem írják azt alá, így a nyáron ingyen távozhatnak a San Siróból.

 

 

 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik