Milan: Ibráék szerződtetése helyett Kínából jön játékos?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.02. 16:06
Olasz lapértesülés szerint a Serie A-ban szereplő Milan a korábban az Atlético Madridot is megjáró Yannick Carrascóval erősítené meg a keretét.

A Corriere della Sera úgy tudja, hogy a piros-feketék a Talien Jifang 25 éves belga szélsőjével próbálnák feledtetni, hogy a kiszemeltek közül Zlatan Ibrahimovic (maradt a Los Angeles Galaxynél), Cesc Fabregas (minden bizonnyal a Monacónál köt ki) és Luis Muriel (a Fiorentinához igazolt át, egyelőre kölcsönbe, vételi opcióval) is máshol folytatja.

A lap szerint Carrascónak nem jött be annyira a kínai átigazolás, és azon erőlködik, hogy visszatérjen az európai színtérre.

A belga játékos a Monacónál kezdte profi karrierjét – ezüstéremhez segítette a gárdát –, majd 2015-ben csatlakozott az Atlético Madridhoz. Az Atléticóval BL-döntőt játszott – sőt, gólt is szerzett a Real Madrid ellen tizenegyesekkel elbukott meccsen –, majd tavaly februárban Kínába igazolt. Carrasco a 2018-as világbajnokságon bronzérmet nyert a belga válogatottal.Zlatan Ibrahimovic (maradt a Los Angeles Galaxynél), Cesc Fabregas (minden bizonnyal a Monacónál köt ki) és Luis Muriel (a Fiorentinához igazolt át, egyelőre kölcsönbe, vételi opcióval) is máshol folytatja.

A lap szerint Carrascónak nem jött be annyira a kínai átigazolás, és azon erőlködik, hogy visszatérjen az európai színtérre.

A belga játékos a Monacónál kezdte profi karrierjét – ezüstéremhez segítette a gárdát –, majd 2015-ben csatlakozott az Atlético Madridhoz. Az Atléticóval BL-döntőt játszott – sőt, gólt is szerzett a Real Madrid ellen tizenegyesekkel elbukott meccsen –, majd tavaly februárban Kínába igazolt. Carrasco a 2018-as világbajnokságon bronzérmet nyert a belga válogatottal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik