Milan: Honda célkeresztben, Kaká csak B-terv, Matri aláírt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.30. 15:30
null
Matri az egyik nagy helyi riválistól, a Juventustól érkezett a Milanhoz (Fotó: acmilan.com)
Pezseg az élet az olasz AC Milan labdarúgócsapatánál. A Juventustól érkező Alessandro Matri ma aláírt, míg Kevin-Prince Boateng pénteken távozott a Schalkéhoz. Adriano Galliani alelnök eközben Honda Keiszuke és Kaká esetleges szerződtetése kapcsán találta azt mondani: kettőjük közül csak az egyik érkezik, és az elsőbbség a japáné.

 

„Kaká megszerzése nagyon nehéz ügy, jelen pillanatban a CSZKA-val egyeztetünk Honda azonnali megvételéről. Az ő szerződtetése viszont kizárja Kakáét” – mondta Galliani.

A klubvezető három héttel ezelőtt még elég pesszimista volt Honda megszerzése kapcsán, akkor úgy tűnt, hogy meg kell várniuk az év végét, amikor a japán légiósnak amúgy is lejár a szerződése. A mostani ajánlatuk hárommillió euró, plusz az esetleges bónuszok.

Kaká tegnap hozta nyilvánosságra távozási szándékát a Realból, arra Galliani a következőképpen reagált: a brazil mindig is közel állt a szívükhöz, és majd meglátják, mi sül ki ebben az új felállásban az egészből.

A CSZKA döntése Honda ügyében Kaká esetében is végső szót jelenthet, Milánóban most a hamarosan várható válaszra várnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik