Milan: Balotelli maradni akar, de nem tartanak rá igényt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.08. 16:41
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan támadója, Mario Balotelli a 2015–2016-os szezont kölcsönben tölti a csapatnál, de az idény végén gyenge teljesítménye miatt valószínűleg visszatér klubjához, a Liverpoolhoz, mert az olasz klub nem tart igényt a szolgálataira.

Mario Balotelli a teljesítményével nem győzte meg a milánóiak vezetőségét arról, hogy érdemes hosszú távon számolni vele. Az olasz válogatott csatár a 2015–2016-os szezonban mindössze három gólt szerzett 17 tétmérkőzésen.

„Nagyon kedveljük Mariót, de ha itt akarja folytatni, meg kell győzzön minket arról, hogy még mindig jó játékos. Jól érzi magát Milánóban, itt akar maradni. Ennek ellenére a gyenge teljesítménye miatt nem tudunk szerződést ajánlani számára” – mondta Adriano Galliani, a Milan ügyvezető igazgatója.

Balotelli 2013 januárja és 2014 augusztusa között szerepelt már a Milanban, akkor 54 mérkőzésen 30 gólt szerzett, mielőtt a Liverpoolhoz szerződött. A 2014–2015-ös idényben formán kívül játszott az angol klubban, ezért a jelenlegi évad elején visszatért korábbi együtteséhez.

Balotelli – aki korábban az Interben és a Manchester Cityben is játszott – jelenleg azért küzd, hogy bekerüljön az olasz válogatott keretébe a franciaországi Európa-bajnokságon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik