Milan: balhé a csapatnál, Inzaghi nekiment a játékosoknak?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.26. 23:08
null
A Milan egyre nagyobb bajban, Filippo Inzaghi pedig nekiment a játékosainak (Fotó: Reuters)
Olasz lapértesülések szerint áll a bál a Serie A-ban szereplő Milan labdarúgócsapatánál. Filippo Inzaghi az Udinese elleni 2–1-es vereség után azt mondta a játékosainak, hogy nem méltóak arra, hogy a piros-feketék mezét viseljék, „válaszként” egyik játékosa nyíltan kritizálta a trénert.


Kiábrándító teljesítménnyel rukkolt elő a Milan az Udinese elleni mérkőzésen, így nem is csoda, hogy Filippo Inzaghi csapata 2–1-es vereséget szenvedett a Serie A 32. fordulójában.

A mérkőzés után a buszon Inzaghi rövid beszédet intézett játékosaihoz, és azt mondta nekik, hogy „nem vagytok méltóak arra, hogy a Milan mezét viseljétek”. A Corriere della Sera szerint a labdarúgók közül ezt nem mindenki vette jó néven, és egy meg nem nevezett játékosa kikelt a 41 esztendős edző ellen: „Te pedig ahhoz nem vagy elég jó, hogy a Milan edzője lehess” – érkezett a válasz.

Az incidensnek nem lett folytatása, ám az biztos, hogy egyre nagyobb a felfordulás az együttes háza táján.

Silvio Berlusconi, a klub elnöke a csapat veresége után állítólag annyira dühös volt, hogy azonnal meneszteni akarta Inzaghit, ám Adriano Galliani telefonon meggyőzte, hogy a szezon végéig még legyen türelemmel, és hagyja dolgozni a szakembert.

A Milan jelenleg az olasz bajnokság tizedik helyén áll,32 mérkőzésen csupán 43 pontot tudott összegyűjteni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik