Milan: Ancelottit megműtik, hat nap múlva eldől, ő lesz-e az edző

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.28. 17:55
Adriano Galliani, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan ügyvezető igazgatója elmondta, a Real Madridtól elbocsátott Carlo Ancelotti jövő szerdán dönt arról, hogy elvállalja-e a klub irányítását.

Ancelotti elárulta, egy ideje hátproblémákkal küzd, a nyáron kés alá fekszik Kanadában, de még nem tudja, hogy emiatt átmenetileg felhagy-e az edzősködéssel.

„Hogy pihenek-e egy évet? Meglátjuk. Mindig is jó volt a kapcsolatom Gallianival, szerdán döntünk a jövőmről” – foglalta össze röviden kettejük találkozását Carlo Ancelotti.

Adriano Galliani a SportMediasetnek számolt be arról, hogy Ancelotti még nem árult el semmi konkrétumot.

„Azt mondta, ötven százalék esély van arra, hogy leül a Milan kispadjára. Ha nem vállalja el a csapat irányítását, kihagy egy évet. Meglátjuk, hogy dönt, mindenesetre az biztos, nincs még egy edző a világon, aki olyan neves klubokat irányított volna, mint a Juventus, a Milan, a PSG, a Chelsea és a Real Madrid.”

Az olasz mester 2001 és 2009 között vezette a Milant, amellyel többek között Bajnokok Ligáját, olasz bajnokságot, UEFA-kupát (az Európa-liga elődje) és Olasz Kupát is nyert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik