Milan: „A hab még hiányzik a tortáról” – újabb sztár érkezik?

Vágólapra másolva!
2017.07.21. 15:02
Marco Fassone, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Milan ügyvezető igazgatója még egy sztárigazolást tervez a nyáron a piros-feketék keretének további megerősítése érdekében.

A néhány hónapja tulajdonosváltáson áteső Milan eddig elképesztő átigazolási szezont produkál, hiszen szerződtette Fabio Borinit, Antonio Donnarummát, Franck Kessiét, Mateo Musacchiót, Ricardo Rodríguezt, Hakan Calhanoglut, Andrea Contit, André Silvát, Leonardo Bonuccit és Lucas Bigliát, emellett szerződést hosszabbított a csodagyereknek kikiáltott Gianluigi Donnarumma kapussal is.

A jelek szerint azonban a piros-feketék még nem végeztek, Marco Fassone, az olasz csapat ügyvezető igazgatója legalábbis egy sztár leigazolását tervezi.

„Mondjuk úgy, hogy ismét belevágtunk valamibe, dolgozunk az ügyön – mondta Fassone sokat sejtetően a La Gazzetta dello Sportnak. – Mindenesetre nem sietünk, valamint attól is függ a folytatás, hogyan tudjuk értékesíteni a játékosainkat. Rendkívül jó a jelenlegi keretünk, azonban a »hab még hiányzik a tortáról«. Egy kiváló futballista, egy sztár szerződtetéséről beszélek.”

„Minden vásárlást a megfelelő összegért kell lebonyolítanunk. Hogy Andrea Belotti, Pierre-Emerick Aubameyang vagy Nikola Kalinic a kiszemelt? Ki tudja, lehet, hogy más, egy Mr. X…”

„Több játékos is volt egyébként, akinek a megszerzéséhez közül jártunk, ám végül nem sikerült a transzfer. Ilyen például Sead Kolasinac (ő az Arsenalhoz ment – a szerző). Időnként akadtak bosszantó pillanatok, ám sosem álltunk meg, folytattuk tovább.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik