Lazio: RvP helyett Nikolics érkezhet Rómába

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.03. 09:41
null
(Fotó: yeswelazio.it)
Olasz sajtóhírek szerint a Lazio érdeklődik a Legia Warszawa magyar válogatott támadója, Nikolics Nemanja iránt.

Miután Miroslav Klose elhagyta a Laziót, a klub szeretne új támadót igazolni. Korábban felreppent a hír, hogy Robin van Persie-t próbálja a klub megszerezni a Fenerbahcétól, most pedig újabb név kering az olasz sajtóban:

A yeswelazio.it szerint Nikolics Nemanja, a Legia Warszawa játékosa a Lazio kiszemeltje.

HUSZTI CSAPATA IS VINNÉ NIKOLICSOT?
Német lapértesülés szerint két Bundesliga-csapat is szívesen szerződtetné a magyar csatárt. Bővebben itt!

A portál megjegyzi, hogy Nikolics parádés szezonon van túl, 28 gólt szerzett a lengyel élvonalban, ami viszont „más szint”, mint a Serie A. Ezzel az állítással felesleges is lenne vitatkozni, de érdekes kérdés, hogy a támadó megállná-e a helyét az olasz első osztályban.

Az internetes oldal szakértőkre hivatkozva állítja, hogy Nikolicsot 5 és 8 millió euró közötti összegért lehetne kivásárolni a 2018-ig szóló szerződéséből.

Korábban a Legia elnöke úgy fogalmazott, hogy ha megfelelő ajánlatot kapnak a támadóért, akkor nem fognak foggal-körömmel harcolni azért, hogy megtartsák. Boguslaw Lesnodorski megfogalmazása szerint ez a „megfelelő ajánlat” legalább „néhány millió euró”.

ÉL A KÍNAI ÉS AZ ARAB VONAL

A hírre a csatár menedzsere, Filipovics Vladan reagált a Nemzeti Sport Online megkeresésére.

„Csapatnevekről nem szoktam beszélni, most sem teszem, de ez nem azt jelenti, hogy a Lazio nincs az érdeklődők között. Számos nyugat-európai, topligás klub szeretné szerződtetni Nikolicsot, ami nem is csoda egy ilyen kimagaslóan jó szezon után” – nyilatkozta érdeklődésünkre Filipovics Vladan.

„Ugyanakkor több szempontot is mérlegelnünk kell, például azt, hogy huszonnyolc éves játékosról beszélünk. A nyugat-európai lehetőségek mellett továbbra is él a keleti vonal, Kína és az Arab Emírségek is szóba jöhet” – tette hozzá a játékosügynök..

A csatár jövőjéről a jövő héten kezdődő Európa-bajnokság után születhet döntés.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik