Juventus: Végre elmehetek a strandra – Allegri

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.18. 09:14
Massimiliano Allegri távozását követően megkérdezték, ki lehet a követője, ő azonban elmondta, jelenleg fogalma sincs, ki irányítja majd a Juventus labdarúgócsapatát. Az olasz tréner most csak pihenni szeretne, nem tudja, hol folytatja a karrierjét.

Ahogyan arról beszámoltunk, Massimiliano Allegri biztosan távozik a Juventus kispadjáról. Az olasz edző még nem tudja, kit neveznek ki az utódjává, most csak szeretné élvezni, hogy rengeteg szabadideje lesz majd.Ahogyan arról beszámoltunk, Massimiliano Allegri biztosan távozik a Juventus kispadjáról. Az olasz edző még nem tudja, kit neveznek ki az utódjává, most csak szeretné élvezni, hogy rengeteg szabadideje lesz majd.

„A következő edző? Nem tudom, ki lesz, de valakinek minden bizonnyal le kell ülnie a kispadra. A Juventus nagyszerű klub, ezért biztos vagyok benne, hogy egy nagyon jó szakembert választanak” – mondta Allegri a Striscia la Notiziának.

„Hova megyek ezek után? Haza! Végre elmehetek a strandra is” – tette hozzá a tréner.

Az 51 éves szakember szerződése 2020. június 30-án járt volna le, ezt bontják fel közös megegyezéssel a felek. Ami Allegri jövőjét illeti, az itáliai sajtóban a Chelsea-t és a Bayern Münchent emlegetik lehetséges következő állomásként, míg a Juventus kispadjával kapcsolatban érdemes megjegyezni: korábban Antonio Conte kijelentette, hatvan százalék az esélye, hogy az olasz élvonalban vállal munkát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik