Juventus: tizenhárom kapus nem elég, jöhet a 14.

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.21. 14:35
Bár már tizenhárom kapus áll a Juventus labdarúgócsapatának alkalmazásában, Gianluigi Buffon utódjának keresése nem állt meg. Norberto Murara Neto, a Fiorentina brazil légiósa lehet az újabb játékos erre a posztra a torinóiaknál.

Gianluigi Buffon novemberben hosszabbított 2017-ig, ám a Juventus továbbra is keresi az utódját. Marco Storari, Buffon helyettese már 38 éves, de a harmadik számú kapus, Rubinho is harminc felett jár.Gianluigi Buffon novemberben hosszabbított 2017-ig, ám a Juventus továbbra is keresi az utódját. Marco Storari, Buffon helyettese már 38 éves, de a harmadik számú kapus, Rubinho is harminc felett jár.

A „zebrák” első számú kiszemeltje, Neto 2011 óta véd a Fiorentinánál, azonban a szerződése a szezon végén lejár, így ingyen szerezhetné meg az olasz címvédő. A torinói klub nem az egyetlen érdeklődő – bár a legnagyobb esélyes Neto megszerzésére –, a Liverpool és a Sampdoria is bejelentkezett már a brazilért, aki kikerült a Fiorentina kezdőcsapatából, miután egyértelművé tette távozási szándékát.

A Tuttomercatoweb megemlékezett a Juventus alkalmazásában álló többi kapusról is. Közülük Nicola Lealinak van a legnagyobb esélye arra, hogy egy nap vele kezdődjön a Juve összeállítása. Az olasz korosztályos válogatottakat megjáró kapuvédő jelenleg a Cesenában szerepel kölcsönben, míg Vincenzo Fiorillo a másodosztályú Pescaránál, Carlo Pinsoglio a Modenánál, Timothy Nocchi a Speziánál, Leonardo Citti a harmadosztályú AS Gubbiónál, Gianmarco Vannucchi a Renaténál, Gianmarco Volpe az amatőr Correggesénél játszik a szezon végéig.

A Juventus birtokolja a Haladás kapuját védő román Laurentiu Branescu, valamint a Szlovéniában légióskodó Alberto Gallinetta játékjogát is, Alberto Brignoli pedig nyáron csatlakozik a Ternanától.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik