Juventus: szétszedik C. Ronaldót a tizenegyespárbaj miatt

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2020.06.18. 10:06
Bár Cristiano Ronaldo végül egyszer sem rúghatott a Napoli ellen elveszített tizenegyespárbajban az Olasz Kupa döntőjében, mégis a portugál klasszist hibáztatják az elveszített finálé miatt a szurkolók.

Mint beszámoltunk róla, a Napoli a tizenegyespárbajt 4–2-re megnyerve elhódította az Olasz Kupát, méghozzá úgy, hogy Cristiano Ronaldo végül nem is próbálkozhatott a végjátékban.a Napoli a tizenegyespárbajt 4–2-re megnyerve elhódította az Olasz Kupát, méghozzá úgy, hogy Cristiano Ronaldo végül nem is próbálkozhatott a végjátékban.

A szurkolók szerint egyértelmű, a portugál ötödikként akart rúgni, hogy újra ő legyen a hős, és miatta nyerjen a Juventus.

A szurkolók CR-t hibáztatják (Fotó: AFP)
A szurkolók CR-t hibáztatják (Fotó: AFP)

Ám mivel Paulo Dybala és Danilo is hibázott, Cristiano Ronaldóra már nem került sor. Emiatt most szétszedik a torinóiak ászát a szurkolók.

„Megint a csapat fizetett Ronaldo megszállottsága miatt, hogy mindig ő legyen a hős. Képzeld el, hogy te vagy a világon az egyik legjobb tizenegyesrúgó, és akkor hagyod, hogy Danilo odaálljon előtted, csak azért, hogy te lehess az ötödik…” – írta egy szurkoló.

Card

„A legenda szerint Ronaldo még mindig a tizenegyesére vár…”

Card

„Ronaldo a Juventus legjobb tizenegyeslövője, szóval azt gondolhatnánk, miután Dybala és Danilo is hibázott, csak odaáll. De nem, inkább vár az ötödik rúgásra, csak hogy újra a címlapokon lehessen. A futballtörténelem legönzőbb játékosa!” – írta egy másik drukker.

Card

„Portugália–Spanyolország 2012-ben, Portugália–Chile 2017-ben, Juventus–Napoli 2020-ban. Mi a közös ezekben? Cristiano Ronaldo egyik tizenegyespárbajban sem rúgott, mert az egóját a csapat elé helyezte!”

Card

És ez csak néhány a rengeteg hasonló üzenetből, csak a többi nincs ilyen „szépen” megfogalmazva…

A kérdés csak az: igazuk van a kommentelőknek vagy csak egy szerencsétlen véletlenről van szó?

(Csöndben jegyeznénk meg, hogy az Olasz Kupa elődöntőjében, a Juventus–Milan meccsen CR a 16. percben büntetőt hibázott. Mit kapott volna akkor, ha a Napoli elleni döntőben mondjuk ő lett volna az első ítélet-végrehajtó a tizenegyespárbajban, s ugyanúgy kihagyta volna a tizenegyest, mint a Milan ellen tette? – a szerk.)

OLASZ KUPA, DÖNTŐ
Napoli–Juventus 0–0, 11-esekkel 4–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik