Juventus: „Megnyerni az olasz bajnokságot nehezebb, mint a BL-t”

Vágólapra másolva!
2019.05.18. 15:45
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus 21 éves uruguayi középpályása, Rodrigo Bentancur a spanyol Marcának adott interjút, amiben elmondta, véleménye szerint nehezebb megnyerni a Serie A-t, mint a Bajnokok Ligáját.

Ha az Ajax elleni mérkőzést leszámítjuk, ez egy fantasztikus idény volt. Véleményem szerint megnyerni az olasz bajnokságot nehezebb, mint a Bajnokok Ligája-trófeát elhódítani. Az európai kupameccseken óriási a tempó, az Ajax elleni párharc hatalmas csalódás volt számunkra, de vissza fogunk térni erősebben.”Ha az Ajax elleni mérkőzést leszámítjuk, ez egy fantasztikus idény volt. Véleményem szerint megnyerni az olasz bajnokságot nehezebb, mint a Bajnokok Ligája-trófeát elhódítani. Az európai kupameccseken óriási a tempó, az Ajax elleni párharc hatalmas csalódás volt számunkra, de vissza fogunk térni erősebben.”

Az uruguayi középpályás 39 mérkőzésen lépett pályára ebben a szezonban, két gólt és három gólpasszt jegyzett. Az interjú során elmondta, úgy érzi, sokat fejlődött sebességben, de sokkal erőszakosabbnak kell lennie, és többször betalálnia. A 21 éves játékost portugál csapattársáról, Cristiano Ronaldóról is megkérdezték, akiről nagyon jó véleményen van.

Cristiano egyszerű srác, aki hihetetlenül futballozik. Mindenkit lenyűgöz az edzésmunkája, mindig győzni akar, és gólokat lőni. Nem szeret veszíteni, ez tette azzá, aki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik