Juventus: lehet, „abnormális”, de a Barca középpályása megérkezett Torinóba

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2020.06.28. 07:25
null
Arthurt Torinó repterén videózták le (Fotó: AFP)
A goal.com riportere a Twitteren tett közzé egy videót, amelyben a Barcelona középpályását, Arthurt látni, amint épp elhagyja Torinó repterét. A portál beszámolója szerint a brazil középpályás orvosi vizsgálatra érkezett a Juventushoz, és ha mindent rendben találnak, akkor a jövő hét elején hivatalos lehet az átigazolása.

Amint arról csütörtökön beszámoltunk, a Barcelona és a Juventus már hosszú hetek óta tárgyalt egymással Arthur és Pjanic elcserélésének ügyében, de amíg a brazil középpályás nem változtatott azon az elképzelésén, hogy mindenképpen a katalánoknál szeretne maradni, addig a két klub nem tudott egyről a kettőre lépni. A minap azonban a hírek szerint bekövetkezett az áttörés, Arthurt sikerült meggyőzni a váltásról, így a felek a jövő hét elején hivatalosan is bejelenthetik a transzfert, melynek keretein belül a Juventus 80 millió eurót fizet a dél-amerikaiért, a Barca pedig 70-et Pjanicért.

„Ami Arthur körül történik, abnormális. A klub nem tájékoztatott arról, hogy eligazolna. Elvileg még mindig számolhatok vele. A jövőjéről szóló hírek remélhetőleg nem lesznek hatással a teljesítményére” – idézte pénteken a goal.com Quique Setiént, a katalán együttes vezetőedzőjét.

Ezzel együtt is csak idő kérdésének tűnt, hogy mikor jelentik be a Pjanic–Arthur csereüzletet. Most az események még inkább felgyorsulhatnak. A lap arra számít, a hét elején mindkét csapat bejelenti új középpályását.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik