Juventus: „Jót nevetek a pletykákon, Ronaldo a klub jövője!”

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2021.03.15. 10:28
null
Paratici szerint nem kérdés, hogy Ronaldo marad Torinóban (Fotó: AFP)
A múlt héten felröppenő pletykák után a Juventus sportigazgatója, Fabio Paratici igyekezett tiszta vizet önteni a pohárba Cristiano Ronaldo ügyében. Szerinte a portugál támadó jelenti a klub jövőjét.

Mint ismert, a Juventus múlt heti Bajnokok Ligája-kiesése után rengetegen kritizálták Ronaldót, és már olyan hírek is felröppentek, hogy hamarosan visszatérhet a Real Madridhoz.

„Jót nevetek ezeken – mondta Paratici vasárnap a Sky Sports Italiának. – Sosem hittem volna, hogy Cristiano Ronaldóról szóló vitákat kell majd hallgatnom. Egy kisvárosban nőttem fel, a bárokban Roberto Baggióról vagy Sandro Mazzoláról (két korábbi olasz válogatott klasszisról – a szerk.) beszéltek így. Sosem hittem volna, hogy Ronaldóról is vitáznak majd az emberek. Ő a Serie A góllövőlistájának vezetője, ötszörös aranylabdás. Kiváltság, hogy nálunk játszik. Kétség sem fér hozzá, ő képviseli a Juventus jövőjét!”

Ronaldo vasárnap a Cagliari ellen tökéletes mesterhármassal válaszolt a kritikákra, az ő három góljával nyert a Juve 3–1-re.

OLASZ SERIE A
27. FORDULÓ
Cagliari–Juventus 1–3
(G. Simeone 61. ill. Cristiano Ronaldo 10., 25., 32. – a másodikat 11-esből)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik