Juventus: Feszült voltam, de talán ez érthető – CR

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.16. 18:14
null
Ronaldóból nagy feszültség szakadt ki (Fotó: AFP)
Cristiano Ronaldo, a Juventus futballistája elárulta, a Real Madrid elhagyása után volt benne némi feszültség, de a Sassuolo elleni duplájával úgy érzi, áttört benne a gát.

 

„Nagyon boldog vagyok, jól kezdtünk, a Sassuolo védekezésben, mi támadásban voltunk erősek. Úgy érzem, olyan teljesítményt tudtunk nyújtani, amivel kiérdemeltük a győzelmet” – értékelte a Juventus 2–1-es sikerét Cristiano Ronaldo.

A portugál klasszisnak négy mérkőzésre és 28 kísérletre volt szüksége az első torinói találatához.

„Nagyon vártam már ezeket a gólokat, örülök, hogy sikerült végre a hálóba találnom. Volt bennem egy adag feszültség, miután a Real Madridból átigazoltam, és nem akart jönni a gól. Egyre inkább éreztem az elvárásokat, de a csapattársaim és a szurkolóim végig támogattak, amiért köszönettel tartozom nekik – tette hozzá a Sky Sport Italia kamerája előtt CR.

„Úgy érzem, sikerült megszoknom az olasz futballt. Tudtam, hogy az elvégzett munka rendben van, és csak idő kérdése a gól– zárta gondolatait a (nyugat)német legenda, Uwe Seeler óta elsőként az európai élvonalbeli bajnokságokban 400 gólig jutó Cristiano Ronaldo.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik