Juventus: CR-ben megvannak azok, amiket gyűlöltem – Cassano

Vágólapra másolva!
2018.07.18. 08:14
null
Antonio Cassano is csodálja Cristiano Ronaldót (Fotó: AFP)
A profi labdarúgástól már visszavonult olasz fenegyerek, Antonio Cassano is elmondta véleményét a Juventus bombaigazolásáról, Cristiano Ronaldóról.

 

„Cristiano Ronaldónak az anyatermészet rengeteg jó tulajdonságot adott, de kiemelkedik a mentalitása, az, hogy mennyit képzi magát folyamatosan, valamint a professzionalitása – mindazok, amiket én gyűlöltem. Csodálom őt azért, hogy állandóan képes a feladatára koncentrálni. Már örökre ott lesz a történelem legnagyobbjai között, meg is érdemli azt, amit elért, mert tehetséges volt ugyan, de elsősorban az elképesztő mennyiségű munkának köszönheti az egészet” – vélekedett Antonio Cassano a Vanity Fairnak.

„Szerencsés vagyok, hogy egy olyan klubban játszhattam, mint a Real Madrid. Tudom, hogy működnek ott a dolgok. Az az egyesület nagyobb bármely más bajnoknál, még egy 450 gólos klasszisnál is, úgyhogy az nem lep meg, hogy eladta CR-t. Beckham, Ronaldo vagy épp Raúl nélkül is megvolt a folytatásban, Cristiano Ronaldo nélkül is túl fogja élni.”

„Nagy üzlet volt ez Andrea Agnelli részéről, de még a szendvicsárus is jól jár majd a stadionban. Cristiano új élmény részese lesz, a Juventus jó sokat fizet neki, viszont a csapat még így is örülhet. Az iratai szerint harminchárom éves, de CR annyira odafigyel a testére és az erőnlétére, mint valami mániákus, az olasz élvonalban több éven át simán szerezhet szezononként akár harminc-negyven gólt. Dolgoztam együtt Maximiliano Allegrivel, aki zseni. Sokan még mindig alábecsülik, de ő a lehető legmegfelelőbb személy Cristiano Ronaldo mellé. A scudettót pedig akár már az idény előtt át is adhatják a Juventusnak.”

Cassano hozzátette, az ő véleménye szerint egyébként Lionel Messi minden idők legjobb futballistája.

„Ha a teniszben gondolkodnék, azt mondanám, hogy CR Rafael Nadal, míg Messi Roger Federer. Különbözőek, ki az egyiket imádja, ki a másikat, én mindenesetre Messi felé húzok.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik