Juventus: Contének elege van a háborúzásból, távozhat

Vágólapra másolva!
2013.03.18. 19:08
Antonio Conte, a Juventus labdarúgócsapatának vezetőedzője a távozás gondolatával is eljátszott a Bologna ellen idegenben megnyert bajnokit követően (2–0). A torinóiakat nem éppen baráti fogadtatásban részesítették a hazai szurkolók, az olasz szakvezetőnek pedig kezd elege lenni ebből a „háborús helyzetből".

„Könnyebb lenne összepakolni és itthagyni az országot – mondta a Bologna elleni meccs utáni sajtótájékoztatón Antonio Conte. – Amikor a buszunk befutott a stadionba, olyan emberek szidtak minket, akik a kezükben közben egy gyermeket fogtak. Hasonló dolgok történtek Nápolyban és Firenzében is: köpködés, kődobálás. Mi folyik itt?"Antonio Conte. – Amikor a buszunk befutott a stadionba, olyan emberek szidtak minket, akik a kezükben közben egy gyermeket fogtak. Hasonló dolgok történtek Nápolyban és Firenzében is: köpködés, kődobálás. Mi folyik itt?"

Conte esetleges távozása természetesen már az itáliai médiában is témát szolgáltat, a szaksajtó szerint a Chelsea vagy a Real Madrid lehet a következő állomás a tréner karrierjében.

„Még az olyan civilizált városokban, mint Bologna is úgy fogadtak minket, mintha háborúzni mentünk volna, ami elég elkeserítő. Emiatt motoszkál bennem az a gondolat, hogy külföldre szerződjek. De a gondolataim most csak a Juventuson járnak" – mondta sokat sejtetően Conte.

A Juve általános igazgatója, Guiseppe Marotta a Radio Anchi'ónak elmondta: szerinte Conte csak haragból mondta ezeket a dolgokat, még évekig marad az olasz bajnok edzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik