Juventus: Cannavaro a Napoliban folytatná, de egyoldalú a vonzalom

Vágólapra másolva!
2010.05.24. 15:37
Az olasz válogatott védője, Fabio Cannavaro elmondta, minden bizonnyal klub nélküli játékosként szerepel a június 11-én kezdődő világbajnokságon, ugyanis sem a Juventus, sem a Napoli nem számít a szolgálataira.

„Szerződés nélküli kapitány vagyok" – nyilatkozta Cannavaro a sajtó képviselőinek az olasz válogatott sestrierei edzőtáborában. A 36 éves védőt szerződése mindössze június 30-ig köti a torinói klubhoz, és időközben lejárt a kontraktus meghosszabbítására vonatkozó határidő.

„Lejárt az opciós határidő. A Napoliban szeretném folytatni, de a nápolyiak nem akarnak leigazolni" – ismerte el Cannavaro, aki várhatóan csak a világbajnokság után talál magának új klubot.

A 2006-os aranylabdás arra is reagált, hogy Marco Materazzi a BL-döntő megnyerése után provokatív módon üzent a Juventusnak. Az Inter játékosa olyan pólót viselt az ünneplés során, amelyen ez állt: „Ezt (mármint a BL-trófeát – a szerk.) is vissza akarjátok venni?"

Materazzi arra reagált ezzel, hogy a Juventus szeretné elérni, hogy az Intertől vegyék vissza a 2006-os bajnoki címet, amelyet a bundabotrány miatt elvettek a torinóiaktól, és a milánói fekete-kékeknek adtak. „Materazzi olyan pólót visel, amilyet csak akar, de nekem otthon van a 2006-os bajnoki címért járó aranyérem" – üzent az Inter védőjének Cannavaro.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik