Juventus: elcsennék az MU orra elől a holland középpályást

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.12. 15:28
Olasz lapértesülések szerint Nigel de Jong, az AC Milan labdarúgócsapatának holland légiósa nem hosszabbítja meg nyáron lejáró szerződését a rossonerivel, így nyáron szabadon távozhat. Állítólag a Manchester United és a Juventus is érdeklődik iránta.

De Jongot már többször is hírbe hozták a „vörös ördögökkel”, amióta Louis van Gaal átvette a csapat irányítását. Nyáron ingyen térhetne vissza Angliába a „Pitbull” becenévre hallgató védekező középpályás, aki a Manchester Cityvel 2011-ben FA-kupa-győztes, 2012-ben pedig bajnok és Szuperkupa-győztes lett.

A tuttomercatoweb.com információi szerint azonban a Serie A-ban címvédő Juventus keresztülhúzná az angol rekordbajnok számításait és szerződtetné De Jongot, aki a Milannál már együtt dolgozhatott Massimiliano Allegrivel, a torinóiak vezetőedzőjével.

A biztos passzjátékáról, labdaszerzéseiről és kemény szereléseiről ismert De Jong harmadik szezonját tölti Olaszországban, hetvenöt mérkőzésen hat gólt szerzett. A 80-szoros holland válogatott játékos korábban megfordult az Ajaxnál és a Hamburgnál is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik