Juventus: Alexis Sánchezt és Adrianót is vinnék a Barcából

Vágólapra másolva!
2014.05.07. 14:16
A nemzetközi porondon is meghatározó szerepre készülő olasz bajnokcsapat, a Juventus a spanyol Barcelona chilei és brazil labdarúgójára, Alexis Sánchezre és Adriano Correiára is szemet vetett.

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Alexis Sánchez esetében a három érintett fél szinte minden részletre kiterjedően megegyezett egymással, így a 2008-tól az Udinesével a Serie A-ba már belekóstoló – ott magának nevet szerző – támadó visszatérhet az olasz élvonalba. Alexis Sánchezért 26 millió eurót fizettek a katalánok 2011-ben, és további 11 milliót bizonyos feltételek teljesülése esetén. A Juventus mindenképpen szeretné még a vb előtt végleges formába önteni a megállapodást – ez lehet megvétel visszavásárlási opcióval, de a kölcsönadás is elképzelhető –, mert attól fél, hogy a brazíliai tornán nyújtott teljesítményével Sánchez felveri az árát.

A két klubot Paul Pogba kapcsán is összehozták egymással a napokban, a francia középpályás neve ugyanis ott szerepel a Barcelonát minden bizonnyal hamarosan átvevő Luis Enrique erősítési listáján. A Pogba-ügyletbe Sánchez vételárát is beleszámíthatják, vagy fordítva. A transfermarkt.de Sánchezt 30 millió euróra árazta be, Pogbát 45 millió euróra.

Angol lapértesülések szerint a különbözetet Adriano Correia jelentheti – az ő értékét 15 millió euróra tartja a mértékadó honlap –, aki a torinói védelmet erősítheti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik