Juve: Nem tudtam, hogy ez zavarta őt... – Sarri CR-ről

Vágólapra másolva!
2020.07.05. 13:06
null
CR megszerezte első szabadrúgásgólját a Juvéban (Fotó: AFP)
Mint arról korábban beszámoltunk, a Juventus a Serie A 30. fordulójának nyitó mérkőzésén 4–1-re legyőzte a Torinót. A találkozón Cristiano Ronaldo megszerezte első szabadrúgásgólját a Juvéban – a portugál klasszis minden sorozatot figyelembe véve 43 próbálkozás után volt eredményes.

Cristiano Ronaldo a Torino elleni derbin lőtt szabadrúgásgólja az első volt a Juventus színeiben – a portugál szupersztár korábban 43-szor próbálkozott pontrúgásból a tizenhatoson kívülről, de csak most jött neki össze először a gól.

CRISTIANO RONALDO SZABADRÚGÁSGÓLJA

A Juventus vezetőedzője, Maurizio Sarri a mérkőzést követően elárulta, mit mondott neki CR a lefújást követően.

„Nem gondoltam, hogy ez olyasmi volt, ami zavarta őt, de a mérkőzés végén odajött hozzám, és csak annyit mondott: »Végre!«” – árulta el Sarri.

Az olasz vezetőedző Paulo Dybaláról és Juan Cuadradóról is beszélt a lefújást követően: előbbiről elmondta, kicsit szerencsétlen volt az előző idényben, viszont sikerült meggyőzniük arról, hogy CR-hez kicsit közelebb játszva, és kicsit előretolt szerepben jobban kijöhet neki a lépés. A kolumbiai szélső még Sarrit is meglepte – ugyan nem a képességeit illetően –, nem gondolta volna, hogy ennyire hatékony védőmunkát tud végezni.

OLASZ SERIE A, 30. FORDULÓ
Juventus–Torino 4–1 (Dybala 3., Cuadrado 29., Cristiano Rionaldo 61., Djidji 87. – öngól, ill. Belotti 45. – 11-esből)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik