Juve: rosszabb, mint gondolták – ennyit hagy ki Khedira

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.03. 14:34
A Juventus labdarúgócsapata hivatalos közleményben tudatta, a combsérülést szenvedő Sami Khedirára várhatóan két hónap kényszerpihenő vár.

Mint arról beszámoltunk, Khedira az Olympique Marseille elleni felkészülési mérkőzésén sérült meg. A 28 esztendős német futás közben kapott a combjához, le is kellett vinni a pályáról, az elvégzett orvosi vizsgálatok után pedig kiderült, combizomhúzódást szenvedett. Khedira az Olympique Marseille elleni felkészülési mérkőzésén sérült meg. A 28 esztendős német futás közben kapott a combjához, le is kellett vinni a pályáról, az elvégzett orvosi vizsgálatok után pedig kiderült, combizomhúzódást szenvedett.

Az első beszámolók szerint a torinóiak négy-hat hetes kényszerpihenőre számítottak, de mint kiderült, a helyzet rosszabb a vártnál.

„Khedirára körülbelül két hónapig nem számíthat a Juventus, miután az újabb vizsgálatok során kiderült, nem csupán húzódást, hanem részleges combizom-szakadást szenvedett” – áll a Juventus hivatalos közleményében.

A legfrissebb hírek szerint a „zebrák” a Real Madridtól szerződtetett német pótlására a Barcelona argentinját, Javier Mascheranót nézték ki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik