Juve: a City transzferguruja élőben nézte meg a védőt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.10. 14:23
Minden jel arra utal, hogy az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City a Juventus egyik védőjével erősítené meg keretét a nyáron.

Txiki Begiristain, a Manchester City átigazolásokkal foglalkozó vezetője kedden Torinóban járt, és élőben tekintette meg a Juventus–Monaco Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóját (2–1). Ezek után rögtön megindult a találgatás, hogy az angol gigász vajon a Juve melyik futballistáját szemelte ki.a Juventus–Monaco Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóját (2–1). Ezek után rögtön megindult a találgatás, hogy az angol gigász vajon a Juve melyik futballistáját szemelte ki.

Mint a goal.com írja, Pep Guardiola a védelmét szeretné megerősíteni, ennek érdekében elsődleges célpontja Alex Sandro, a Juve 26 esztendős balhátvédje, akiért a Manchester City állítólag akár 50 millió eurót is hajlandó lenne kifizetni.

A brazil játékos a 2016–2017-es szezonban eddig összesen negyven mérkőzésen lépett pályára a Juventus színeiben, ezeken kétszer volt eredményes, emellett öt gólpasszt osztott ki. Értékét a transfermarkt.de piaci hírportál 30 millió euróra becsüli.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik