Juve: a szponzorok is sorban állnak Pogbáért, 5 millió per év

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.27. 17:21
Nemcsak az európai élklubok, hanem az egyéni szponzorok is sorban állnak Paul Pogbáért, a Juventus francia labdarúgójáért.
Amíg a nemzetközi sajtó 75-100 millió eurós kivásárlási árról ír, ami erősen leszűkíti a lehetséges kérők számát – Real, Chelsea, Man. United, Man. City, PSG –, addig a háttérben képletesen a labdarúgás nagy szponzorai is megmérkőznek egymással, hogy minél előnyösebb ajánlataikkal magukhoz kössék az elkövetkezendő évek egyik sportági reklámarcát.

A 21 éves Pogba eddig a Nike istállójának féltve őrzött kincse volt, a sportszergyártó felé csak növelte az értékét, hogy klubjában és a válogatottban is házon belül tudhatták, nem kellett rajta „osztozniuk” a riválisokkal. Akik viszont nem ülnek ölbe tett kézzel.

Pogbához befutott bizony az Adidas, a Puma és az Umbro ajánlata is, miközben a Nike szintén szeretne hosszabbítani vele. Utóbbival azonban késik a megállapodás. Olasz sajtóértesülések szerint éves szinten nagyságrendileg ötmillió eurós szponzorációs szerződést köthet a középpályás.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik