Játékossors: „Pogba, Balotelli és James is túlértékelt”

Vágólapra másolva!
2017.04.27. 15:00
Antonio Cassano a La Gazzetta dello Sportnak adott hosszabb nyilatkozatot. Az olasz labdarúgó nem spórolt a hangzatos kijelentésekkel.



A 34 éves csatárnak jelenleg nincs csapata, miután a Sampdoria januárban felbontotta a szerződését. A játékos nem adja fel a profi pályafutását, keményen készül a folytatásra.

A 34 éves csatárnak jelenleg nincs csapata, miután a Sampdoria januárban felbontotta a szerződését. A játékos nem adja fel a profi pályafutását, keményen készül a folytatásra.

„Két hónapon belül meglesz az új csapatom, addigra fizikailag rendbe kell hoznom magam – nyilatkozta Cassano, aki elmondása szerint eddigi karrierje során csupán az ötven százalékát nyújtotta annak, ami benne volt. – Jelenleg négy-öt kilóval nehezebb vagyok a kelleténél, de ez normális, ha már egy ideje nem játszik az ember.”

A 39-szeres válogatott labdarúgónak a kisebb kihagyás ellenére sem ment el az önbizalma, ez leginkább abból derült ki, hogy megnevezte az általa legjobbnak vélt játékosokat.

„Messi a legjobb – mondta az olasz. – Utána Iniesta, aztán Xavi, illetve én következünk. Még mindig felférek a dobogóra.”

A korábban többek között a Romában, a Real Madridban, a Milanban és az Interben is futballozó támadó arra is kitért, hogy jelenleg kik a leginkább túlértékelt focisták.

„A leginkább túlértékelt három játékos? Pogba, James Rodríguez és Balotelli – felelt kritikusan Cassano. – Pogba valóban megér százhúszmillió eurót? Nálam ugyan nem. James nyolcvanmilliót? Nem hinném. Ha tényleg ennyit ér, akkor mennyit ért Iniesta a fénykorában?”

„Ami Balotellit illeti… A legjobbakat kívánom neki, és nagyon jól is játszik Franciaországban, de az az igazság, hogy neki és Pogbának is óriási szerencséje van, mert egy nagyon jó játékosügynök, Mino Raiola egyengeti a karrierjüket. Mindkettejüknek hihetetlen lehetőségeket teremt.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik