Inter: Visszakerültünk oda, ahova tartozunk - Cambiasso

Vágólapra másolva!
2012.11.02. 11:09
Esteban Cambiasso, az olasz labdarúgó-bajnokságban jelenleg második helyen álló Internazionale argentin középpályása a Sport Mediasetnek elmondta, csapata visszakerült oda, ahova tartozik.

Az Inter a Serie A hetedik helyén végzett a 2011–2012-es szezonban, így „csak" az Európa-ligában indulhatott, ahol három mérkőzés után vezeti a csoportját. Andrea Stramaccioni együttesére azonban szombaton kiemelten fontos erőpróba vár – a listavezető Juventus otthonába látogat az olasz bajnokság 11. fordulójában.

„Nagyon fontos mérkőzés lesz, amely eltér a többitől, és nem végeznénk ilyen keményen a feladatunkat, ha ez nem egy különleges találkozó lenne – ecsetelte Cambiasso. – Még túl korai a scudettóról beszélni, ám az Inter visszakerült oda, ahova tartozik: az első helyek egyikéért küzdhet."

Az argentin középpályás részletesen szólt a szombati Derby d'Italiáról.

„A hagyományok és a rivalizálás miatt ez a meccs plusz motivációt jelent a játékosoknak, de ez természetes. Nem hiszem, hogy bármelyik csapatnak is előnyt jelentene, hogy erre a mérkőzésre másképp készül, mint a többire. Csak a győzelem jár a fejünkben" – vélekedett Cambiasso, aki hozzátette, méltánytalannak érezte a rázúduló bírálatokat.

„Nem tudom, hogy miért vagyok ilyen jó ebben az idényben. Azt viszont szeretném leszögezni, hogy azok a kritikák, amelyeket Javier Zanetti és én kaptam, igazságtalanok voltak."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik