Inter: Semmi kétség, Zanetti játszik még nálunk - Moratti

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.30. 14:50
Massimo Moratti, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionale elnöke biztos benne, hogy még láthatjuk Javier Zanettit pályára lépni.
Mint ismert,Mint ismert, a 40. évében járó Zanetti vasárnap a Palermo–Inter olasz bajnokin (1–0) szenvedett Achilles-ín-szakadást, amely akár 10-12 hónapos kihagyást is jelenthet egy sportoló számára, a milánói klub csapatorvosa azonban ennél optimistább – szerinte akár hat hónap alatt is felépülhet az argentin legenda.

„Egyszer csak egy pattanást hallottam, majd erős fájdalmat éreztem. Még most is fáj, de túlteszem magam rajta” – jelezte Zanetti, hogy esze ágában sincs a visszavonulásra gondolni, bár legalább féléves kihagyás vár rá, így már bőven a 41. évét tapossa majd, amikor újra a pályán láthatjuk.

De fogjuk még – vélekedik erről a klub elnöke.

„Nagyon szomorú eset, és nagyon sajnálom, ami vele történt. Tudja ezt ő is, beszéltem vele egyből a sérülését követően – mondta Moratti Zanettiről, aki egyébiránt az első igazolása volt a milánói klub elnökeként, még 1995-ben... – De az ő személyiségével, az ő karakterével biztos vagyok benne, hogy vissza fog még térni, efelől semmi kétségem nincs.”

„A szurkolók nem gondolhatnak arra, hogy nem látják többé őt. Fogják még, visszatér, és a legjobbját nyújtja majd” – tette hozzá.

Az argentin játékost ma műtik meg.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik