Inter: Münchenben nem voltam boldog; hívott a Juve is - Shaqiri

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.15. 19:12
Xherdan Shaqiri, a Bayern Münchentől az Internazionale labdarúgócsapatához átigazoló svájci szélső elmondta, miért hagyta el a bajorokat.

Amint arról beszámoltunk, a 23 éves, 41-szeres svájci válogatott Shaqiri 2019. június 30-ig kötelezte el magát a Serie A 11. helyén álló Interhez.Amint arról beszámoltunk, a 23 éves, 41-szeres svájci válogatott Shaqiri 2019. június 30-ig kötelezte el magát a Serie A 11. helyén álló Interhez.

„Ahhoz, hogy megmutathassam, mire vagyok képes, játszanom kell, a Bayernben pedig nem kaptam elég lehetőséget. Rengeteget tanultam Münchenben, de nem voltam boldog" – mondta új csapata sajtótájékoztatóján Shaqiri, aki a további kérőkről is szót ejtett.

„Rengeteg ajánlatot kaptam, több angol és német klubtól is megkerestek, valamint a Juventus is érdeklődött, ám amikor hallottam az Inter ajánlatáról, könnyű volt meghozni a döntést. Roberto Mancinivel telefonon beszéltem, és egy pillanat alatt meggyőzött" – mondta Shaqiri, akit sajtóhírek szerint a Juventus mellett az Everton, a Liverpool, valamint a Stoke City is szívesen látott volna soraiban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik