Inter: még nem tárgyalt más klubokkal Hakimi és Lautaro ügynöke

SZ. R.SZ. R.
Vágólapra másolva!
2021.05.31. 17:14
null
Asraf Hakimi (balra) és Lautaro Martínez (jobbra) sem kapott még ajánlatot másik csapattól (Fotó: AFP)
Az elmúlt időszakban egyre erősebbé váltak azok a sajtóhírek, miszerint Lautaro Martínez és Asraf Hakimi is távozhat az Internazionalétól. A két játékos ügynöke, Alejandro Camano a Goal.com-nak beszélt arról, hogy jelenleg még egyik játékos sem kapott ajánlatot.

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk a La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint széteshet az olasz bajnokcsapat. Azóta Antonio Conte távozása hivatalossá vált, de Asraf Hakimi, Romelu Lukaku és Lautaro Martínez távozása még kérdéses. Ennek oka, hogy az Internazionalénak legalább 100 millió eurós bevételre kell szert tennie a nyáron a koronavírus-járvány okozta gazdasági hatások miatt.

„Jelen pillanatban még nem kaptunk ajánlatokat, nem beszéltem még egy csapattal sem, és szerintem az Inter sem tett még ilyen lépéseket. Ez az időszak nagyon nehéz mindenki számára a koronavírus-járvány miatt. Ennek ellenére nehéz azt megmondani, hogy ki fogja elhagyni a nyáron a klubot. Megértjük, ha távoznia kell Hakiminek” – nyilatkozta a Goal.com-nak a játékosügynök. Hozzátette, hogy Asraf Hakimi esetében nagyon okos döntés volt az, hogy az olasz gárdához szerződött.

Alejandro Camano azt is elmondta, hogy elsősorban az új edzővel fognak majd beszélni arról, hogy miként képzeli el a futballisták jövőjét a klubnál. „Hakiminek még négy, míg Lautarónak két év van hátra a szerződéséből. Nem tudom, hogy a jövőben mi fog történni, de mindegyik játékosnak van egy ára, és hiszek abban, hogy egész Európában látták azt, hogy mennyit segítettek az Inter bajnoki címében.”

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik