Inter: Javier Zanetti két kupasikerben gondolkodik

Vágólapra másolva!
2013.01.17. 18:33
Két trófea megszerzésében bízik Javier Zanetti, az olasz Internazionale labdarúgócsapatának sokat megélt és tapasztalt argentin kapitánya. A rutinos játékos szerint az Olasz Kupában, valamint az Európa-ligában is képesek eljutni a végjátékig, sőt ott akár győzhetnek.

„Meg akarjuk nyerni az Olasz Kupát és az Európa-ligát, no és persze minél előkelőbb helyen végeznénk a bajnokságban – nyilatkozta a Zanetti Telelombardiának. – Tudjuk, hogy képesek vagyunk erre. A nyáron jól sikerültek az erősítéseink, és előre tudtunk lépni. A többfrontos helytállás miatt csökkent ugyan a teljesítményünk, különösen a Juventus elleni győzelmet követően kerültünk kisebb hullámvölgybe, de mostanra már sikerült kiegyenesednünk.”Zanetti Telelombardiának. – Tudjuk, hogy képesek vagyunk erre. A nyáron jól sikerültek az erősítéseink, és előre tudtunk lépni. A többfrontos helytállás miatt csökkent ugyan a teljesítményünk, különösen a Juventus elleni győzelmet követően kerültünk kisebb hullámvölgybe, de mostanra már sikerült kiegyenesednünk.”

Az Inter az El-ben a nyolcaddöntőért a romániai CFR Clujjal találkozik, míg a honi kupa elődöntőjében a Romával kell megmérkőznie. Utóbbi speciel következő bajnoki ellenfele lesz egyben vasárnap. Az Inter a negyedik helyen áll a Serie A tabelláján, hétpontos hátrányban a listavezető Juventus mögött, de csak két pontra a harmadik Napolitól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik