Inter: Frank de Boer testvére kiosztotta a klub vezetőségét

Vágólapra másolva!
2016.11.02. 14:26
Ronald de Boer, a kedden menesztett Frank de Boer testvére csalódott az olasz Internazionale labdarúgócsapatának vezetőségében, s elárult néhány dolgot, mik vezettek a kialakult helyzethez.

Mint ismert, a fekete-kékek kedden hivatalosan is bejelentették Frank de Boer menesztését. A holland szakember 2016. augusztus 9-én vette át az Internazionale szakmai munkájának irányítását, akkor hároméves szerződést írt alá, ám hamar robbant a bomba, 84 nap után ugyanis kirúgta a milánói csapat vezetősége.hivatalosan is bejelentették Frank de Boer menesztését. A holland szakember 2016. augusztus 9-én vette át az Internazionale szakmai munkájának irányítását, akkor hároméves szerződést írt alá, ám hamar robbant a bomba, 84 nap után ugyanis kirúgta a milánói csapat vezetősége.

Ide kattintva bővebben olvashat az Internazionale hányattatásairól.

Ronald de Boer, Frank ikertestvére megszólalt az üggyel kapcsolatban.

„Csalódott vagyok, mint ahogy Frank is az, ez természetes – idézi a Sport Bureau a korábbi holland válogatott játékost. – Lelkes és motivált volt, ám sajnos a dolgok megváltoztak. Remélte, hogy sikeres lesz Olaszországban, de a múlt hét óta Frank igazából tudta, hogy mi vár rá.”

„El kell gondolkoznunk azon, miért nem tudta rendezni az Internél a sorokat, ám azért néhány egyértelmű tény is akad: ez a csapat fizikailag egyszerűen nem állt készen a szezonra. Ezen felül rengeteg játékos volt, akit hagyni kellett volna távozni, de a vezetőség inkább hozott kettőt, például Gabriel Barbosát. Az ő szerződtetésébe semmi beleszólása sem volt Franknak, Gabriel érkezése még őt is meglepte.”

„Összefoglalva, Frank remélte, hogy csak a saját feladatára kell koncentrálnia, de az ilyen nem várt üzleti tényezők megnehezítették a dolgát. Úgy gondoltuk, az Inter jó klub, megfelelő lesz a testvéremnek, ám ez a feltételezés egyértelműen hiba volt.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik