Inter: André Onana orvosi vizsgálaton járt Milánóban

Vágólapra másolva!
2022.01.04. 14:53
null
Hat idény után elhagyja az Ajaxot (Fotó: AFP)
Egybehangzó nemzetközi sajtóhírek szerint kedden Milánóban járt az Ajax 25 éves kapusa, André Onana, és orvosi vizsgálaton vett részt az Internél. A L'Équipe úgy tudja, a kapus a nyáron ingyen érkezik az olasz klubhoz, amelynél öt évre szóló szerződést írhat alá, még mielőtt csatlakozna az Afrika-kupára készülő kameruni válogatotthoz.

Régóta ismert, hogy André Onana szerződése júniusban jár le az Ajaxnál, és ingyen igazolhatóvá válik, ahogy azt is sejteni lehetett, hogy a kameruni kapusért sorban állnak majd a kérők. A jelek szerint a versenyfutás eldőlt, és a kapus meghozta döntését a jövőjét illetően.

Egybehangzó nemzetközi sajtóinformációk szerint Onana kedden Milánóba érkezett, ahol délelőtt részt vett az Internél az orvosi vizsgálaton. Erről elsőként a francia L'Équipe számolt be, s a lap információját később a Sky Sport Italia, a Sportitalia is megerősítette, a football-italia.com beszámolójából pedig az is kiderült, hogy az Inter e-mailben már tájékoztatta az Ajaxot arról, hogy minden kérdésben egyezségre jutott a kapussal, aki a nyártól a klub játékosa lesz.

Sajtóhírek szerint Onana öt évre szóló szerződést köt az Interrel, s hivatalosan július 1-től lesz a klub játékosa és éves szinten három millió eurós fizetést kap majd.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik