Gyász: Marco Rossi is búcsúzik Szinisa Mihajlovicstól

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2022.12.16. 17:40
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Facebook-posztban búcsúzik korábbi játékostársától, a pénteken hosszú, súlyos betegség következtében elhunyt Szinisa Mihajlovicstól.

„Nyugodj békében, harcos! Nagyon fogsz hiányozni!” – írta angol nyelvű üzenetében Marco Rossi, aki az 1994–95-ös idényben futballozott együtt Mihajloviccsal a Sampdoriában. „Nyugodj békében, harcos! Nagyon fogsz hiányozni!” – írta angol nyelvű üzenetében Marco Rossi, aki az 1994–95-ös idényben futballozott együtt Mihajloviccsal a Sampdoriában.

Kifejezte együttérzését a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség, az Európai Labdarúgó-szövetség, az olasz élvonal, a Serie A vezetősége is, természetesen a Bologna, amelynek Szinisa Mihajlovics a vezetőedzője volt az utolsó időszakban, és a Sampdoria is, amelyben Rossi és Mihajlovics együtt futballozott.

„Mélyen elszomorít az egyik legnagyszerűbb szerb labdarúgó, edző, Szinisa Mihajlovics halálának híre. Szabadrúgásai tökéletesen szimbolizálták e gyönyörű játék iránti szenvedélyét és alázatát, sokáig emlegetni fogjuk őket, halála mindannyiunk számára fájdalmas veszteség” – fogalmazott például Gianni Infantino FIFA-elnök, részvétét fejezvén ki a családnak ezekben a nehéz napokban.




Fabrizio Romano transzferguru egy Mihajlovicstól vett üzenettel búcsúzott „a nagyszerű embertől, a harcostól” a szörnyű hír hallatán. „Tisztelem a betegséget, egyenes derékkal fogadom, és a szemébe nézek, éppen úgy, ahogyan minden esetben cselekedtem.”


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik