Felkészülés: Mourinhót és három Roma-játékost is kiállítottak – videó

Vágólapra másolva!
2021.08.08. 03:39
null
Mourinho a pályán reklamált (Fotó: AFP)
Egyáltalán nem nevezhetjük barátságosnak a spanyol élvonalbeli Betis és az olasz első osztályú Roma szombat esti összecsapását. A „farkasok” mindössze nyolc játékossal fejezték be az Unbeatables Cup elnevezésű felkészülési tornán rendezett meccset, amelyen José Mourinho vezetőedzőt és egy további stábtagot is kiállított a játékvezető – írja a Marca.

A sevillai Benito Villamarín Stadionban lejátszott mérkőzésen a 3–2-es állás kialakulásakor szabadultak el az indulatok: Alex Moreno kézzel szerezte meg a Betis harmadik találatát, ám ezen a meccsen nem állt rendelkezésre a videobírós rendszer, így a gólt érvényesnek ítélték. A rómaiak persze kézzel-lábbal tiltakoztak, erre a játékvezető felmutatta Lorenzo Pellegrininek a második sárga lapját, míg a pályán reklamáló Mourinho egyből pirosat kapott.

Később Gianluca Mancini és Rick Karsdorp is a kiállítás sorsára jutott. Nem meglepő módon a megfogyatkozó olaszok nem tudták visszaverni az andalúziaiak támadásait, végül utóbbiak 5–2-es győzelmével zárult a találkozó.

MOURINHO PIROS LAPJA

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik