Felkészülés: a Juventus legyőzte Del Pieróékat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.10. 14:11
null
Del Piero harcban Evrával (Fotó: Twitter)
Az olasz Serie A-ban szereplő Juventus labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 3–2-re legyőzte az Alessandro Del Pieróval felálló A-League All Stars csapatát.

65 000 néző előtt kezdődött a mérkőzés Sydney-ben, ahol a „zebrák” az ausztrál labdarúgó-bajnokság legjobbjai ellen játszott. A házigazdáknál ott volt a kezdőcsapatban Del Piero, aki távozása után először játszott korábbi csapata ellen, a vendégeknél azonban nem lépett pályára térdsérülése miatt Arturo Vidal.

Bár Del Piero megpróbálkozott vele, hogy a tőle oly sokszor látott módon a kapuba csavarja szabadrúgásból a labdát, de nem járt sikerrel. Bár ő nem talált be, az ausztrálok megszerezték a vezetést, és a szünetig meg is tartották azt.

Az 59. percben egyenlített a Juventus. Az új igazolás, Patrice Evra ívelt Fernando Llorente felé, aki a kapuba fejelt. A házigazda azonban ismét vezetést szerzett. Már úgy tűnt, meg is nyeri a találkozót, a 88. percben azonban egyenlített Paul Pogba, a 93. percben pedig Simone Pepe megszerezte a győztes gólt, így 3–2-re nyert a Juve.

A mérkőzés összefoglalója

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
A-LEAGUE ALL STARS–JUVENTUS 2–3 (1–0)

Sydney, 65 000 néző
A-LEAGUE ALL STARS: Galekovic (Birighitti, 71.) – Smith, Rose, Muscat (Guilherme, 76.), Berisha (Roux, 76.) – Ibini (Hersi, 66.), Carrusca (Montgomery 66), Riera – North (Thwaite, 66.), Broich (Juric, 76.), Del Piero (Williams, 64.)
JUVENTUS: Buffon (Storari, 70.) – Cáceres, Bonucci, Ogbonna – Lichtsteiner (Coman, 80.), Pogba, Pirlo, Marchisio, Evra (Asamoah, 70.) – Tévez (Pepe, 80.), Llorente (Giovinco, 86.)
Gólszerző: Carrusca (9.), Juric (77.), ill. Llorente (59.), Pogba (88.), Pepe (93.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik