Felkészülés: a Juventus győzelemmel kezdte amerikai túráját

Vágólapra másolva!
2022.07.23. 08:56
null
Fiatalok góljaival nyerte első nyári felkészülési mérkőzését a Juventus (Fotó: Juventus FC/Twitter)
Amerikai túrájának első mérkőzésén Cosimo Marco Da Graca és Mattia Compagnon góljaival győzte le 2–0-ra a mexikói Chivas De Guadalajarát az olasz élvonal legutóbbi kiírásában negyedik Juventus FC, melynek színeiben pályára lépett a visszatérő Paul Pogba.

Massimiliano Allegri a sztárigazolás debütálása mellett több fiatalnak is lehetőséget adott a Las Vegasban rendezett felkészülési mérkőzésen, hiszen az olasz belső védő, Federico Gatti és a brazil hátvéd, Bremer is bemutatkozott a mexikóiak ellen.

Az előző idényben a Bajnokok Ligájában és az Olasz Kupában is debütáló húszéves Cosimo Marco Da Graca is élt az előtte kínálkozó eséllyel és már tíz perc után megszerezte a vezetést a torinóiaknak, akik emellett is számos helyzetet kidolgoztak, de a szünetig nem tudták növelni a különbséget.

A fordulás után Allegri sort cserélt, de az újabb gólra egészen a 80. percig kellett várni, amikor a Da Gracához hasonlóan az U23-as csapatot is erősítő Mattia Compagnon állította be a Juventus 2–0-s sikerét.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS, LAS VEGAS
Juventus FC (olasz)–CD Guadalajara (mexikói) 2–0 (Da Graca 10., Compagnon 80.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik