Edzősors: Ha nem jön megfelelő ajánlat, egy évet pihenek – Allegri

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.27. 12:47
Elképzelhető, hogy a következő idényben nem edzősködik Massimiliano Allegri.

Mint ismert, a Juventus május 17-én a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a 2019–2020-as idényben már nem Massimiliano Allegri irányítja a „zebrákat”. A nemzetközi sportsajtó azóta azt találgatja, hogy a szakember hol folytatja a karrierjét – lehetett olvasni többek között a Bayern Münchenről, a Chelsea-ről, a Manchester Unitedről és a Milanról is a jövője kapcsán.a 2019–2020-as idényben már nem Massimiliano Allegri irányítja a „zebrákat”. A nemzetközi sportsajtó azóta azt találgatja, hogy a szakember hol folytatja a karrierjét – lehetett olvasni többek között a Bayern Münchenről, a Chelsea-ről, a Manchester Unitedről és a Milanról is a jövője kapcsán.

Az 51 esztendős tréner most elárulta, az is elképzelhető, hogy egy évet pihen.

„Ha lesz olyan lehetőség, ami számomra megfelelő, akkor visszatérek a kispadra, ellenkező esetben viszont egyéves szünetet tartok – idézi a DAZN Allegrit. – Amennyiben több megkeresésem is lesz és választhatok, akkor olyan együttes mellett döntök majd, amelyet tényleg szívesen irányítanék, de konkrét ajánlat egyelőre nem érkezett, úgyhogy nincs is értelme a jövőmről beszélgetni.”

Allegri 2014-ben Antonio Conte helyét foglalta el a Juventusnál, irányításával a gárda ötször hódította el a bajnoki címet, négyszer az Olasz Kupát, kétszer az olasz Szuperkupát, ugyanakkor a hőn áhított Bajnokok Ligája-siker nem jött össze, hiába jutott el 2015-ben és 2017-ben is a fináléig a csapat.

A szakember szerződése 2020. június 30-án járt volna le, ezt bontották fel közös megegyezéssel a felek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik