Bologna: Nagy Ádám elveszítheti a mentorát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.25. 14:46
null
Nagy Ádám és Blerim Dzemaili ellenfélként a vb-selejtezőn (Fotó: AFP)
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Montreal Impact technikai igazgatója, Adam Braz szerint a Bologna középpályása, Blerim Dzemaili a kanadai klubhoz szeretne igazolni.

„Dzemaili valóban ide akar jönni, már beszéltünk vele a csapatról és a bajnokságról” – mondta Adam Braz a játékosról, akinek június végén jár le a szerződése a Bolognánál, így már most szabadon tárgyalhat más klubokkal.

Valószínűleg nem örülne Dzemaili távozásának a Bologna magyar légiósa, Nagy Ádám, aki mentoraként tekint a svájci válogatott középpályásra.

„Örülök neki, hogy mellette, illetve mögötte játszhatok – mondta rutinos csapattársáról Nagy Ádám. – Kicsit olyan, mint a Fradiban volt nekem a Gerzson, a Zoli. Rangidős, tudok tőle sokat tanulni, és kicsit úgy kezel, mintha a fia lennék. Tehát segít, hogyha bármilyen taktikai elemben problémám lenne vagy nem értenék valakit, akkor odamehetek hozzá és elmagyarázza. Ilyen szempontból én nagyon örülök, hogy ott van mellettem a pályán az edzéseken és mérkőzéseken.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik