Beckham segíthet a Livornónak átigazolásügyben

Vágólapra másolva!
2010.01.21. 21:23
null
Beckham és Ljungberg a 2002-es világbajnokságon is találkozott egymással (Fotó: Action Images - archív)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 14. helyén tanyázó Livorno az észak-amerikai profi futballbajnokságban (MLS) szereplő Seattle Sounders svéd középpályását, Fredrik Ljungberget szeretné megszerezni – és a klub vezetői a jelenleg az AC Milant erősítő David Beckhamtől várnak tanácsot az ügyben.

„Ljungberg? Dolgozunk a leigazolásán. Megpróbáltunk beszélni Beckhammel, hogy megtudjuk, milyennek látta Ljungberget az MLS előző szezonjában" – ismerte el Aldo Spinelli, a Livorno elnöke.

A jelek szerint a presidente az AC Milan sportigazgatója, Ariedo Braida közvetítésével szeretne kapcsolatba lépni az angol középpályással.

„Igen, Ariedo jól ismeri Beckhamet. Úgy tűnik, Ljungberg jó edzésmunkát végzett, de még meg kell vizsgálnunk, milyen feltételek mellett jönne hozzánk, ha nem jön össze az üzlet, egy olasz játékost igazolunk" – ismertette a klub terveit Spinelli.

A Livorno Antonio Candreva pótlását szeretné megoldani: ahogy arról beszámoltunk, az Udinese a szezon végéig kölcsönadta a Juventusnak a középpályást, aki az elmúlt másfél évben a Livornót erősítette.

Beckham a Los Angeles Galaxy kölcsönjátékosaként szerepel a Milanban, de nem csak az MLS-ből ismerheti a 32 éves Ljungberget: korábban az angol bajnokságban is többször játszottak egymás ellen, az angol a Manchester Unitedet, a svéd az Arsenalt erősítette.

PIKÁNS CSÍNY UTÁN BOCSÁNATKÉRÉS
 

Bocsánatot kért egy olasz televíziós társaság David Beckhamtől, miután a csatorna egyik női műsorvezetője megpróbált az angol válogatott futballista lábai közé nyúlni.

 

Az AC Milan középpályását láthatóan dühítette, amikor Elena Di Cioccio (akit hazájában főleg az Italia Uno csatornán futó Le Iene című műsorból ismernek) elkövette a csínytevést – miközben Beckham éppen valaki másnak adott interjút.

 

A 34 éves angol sztárt testőrei azonnal egy közeli szállodába kísérték az esetet követően.

 
Az "incidens" 2:10-nél látható

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik