AC Milan: újabb klublegenda kaphat lehetőséget a csapat edzőjeként

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.09. 08:32
Clarence Seedorf, Filippo Inzaghi és Gennaro Gattuso. A 2000-es évek elején meghatározó Milan-játékosokból lett edzők sora hamarosan újabb névvel bővülhet, a jelenleg az ukrán válogatottat irányító Andrij Sevcsenkóéval. A korábbi csatár a DAZN-nak adott interjúban árulta el, szívesen visszatérne Milánóba.

„A Milan az életem fontos része. Még szép, hogy szívesen lennék egy nap a csapat edzője. Nagyon kötődöm a klubhoz, legyen szó a szurkolókról vagy épp a korábbi játékostársaimról. Egyelőre viszont elég feladatot ad az ukrán válogatott, és Gattuso is jó munkát végez. Korai így erről beszélni. De ha úgy hozza az élet, szívesen lennék a Milan trénere egy nap!” – nyilatkozta 2004 aranylabdása. „A Milan az életem fontos része. Még szép, hogy szívesen lennék egy nap a csapat edzője. Nagyon kötődöm a klubhoz, legyen szó a szurkolókról vagy épp a korábbi játékostársaimról. Egyelőre viszont elég feladatot ad az ukrán válogatott, és Gattuso is jó munkát végez. Korai így erről beszélni. De ha úgy hozza az élet, szívesen lennék a Milan trénere egy nap!” – nyilatkozta 2004 aranylabdása.

Gattuso sorsa több mint kérdéses Milánóban. A csapat jelenleg csak az 5. helyen áll az olasz bajnokságban, hátránya három pont a még Bajnokok Ligája-selejtezőt érő negyedik pozícióban álló Atalantával szemben. A legutóbbi fordulóban saját játékosaival is összeveszett a futballistaként sem épp hidegvéréről híres szakvezető.

Sevcsenko 2016 óta az ukrán válogatott szövetségi kapitánya.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik