AC Milan: tuti, röhögni fog, ha megtudja, hol játszana Balotelli!

Vágólapra másolva!
2015.12.02. 16:53
Mario Balotelli arról álmodozik, hogy egy nap a Real Madrid futballistája lesz – árulta el a csatár csapattársa, Diego López a Marcának adott interjúban.

Mario Balotellit jelenleg sérülés hátráltatja, október óta nem lépett pályára. A Real Madridtól érkező kapus, Diego López szerint az olasz csatár nem olyan személyiség, mint amit a média fest róla, illetve még mindig van esélye a legmagasabb szinten játszani. Mario Balotellit jelenleg sérülés hátráltatja, október óta nem lépett pályára. A Real Madridtól érkező kapus, Diego López szerint az olasz csatár nem olyan személyiség, mint amit a média fest róla, illetve még mindig van esélye a legmagasabb szinten játszani.

„Mario nem olyan ember, mint amilyennek sokan képzelik. Rendes fickó és kiváló labdarúgó, aki arról álmodik, hogy egy nap a Real Madridban futballozzon” – mondta a Marca Plusnak a spanyol kapus, aki kitért az együttesen belüli rivalizálására is Gianluigi Donnarummával, a Milan új, 16 éves kezdőkapusával.

„Egészségügyi problémáim már a nyári felkészülés során elkezdődtek, és azóta sem jöttek rendbe. Az elmúlt hónapokban sérülten játszottam, mert segíteni szerettem volna a csapatot – ecsetelte a BL-győztes Diego López. – Nem volt könnyű fájdalommal élni, edzeni és a legmagasabb szinten teljesíteni. A sérülés hatással volt a teljesítményemre is, ezért döntött úgy Szinisa Mihajlovics, hogy Donnarummát teszi a kezdőbe.”

Az AC Milan 14 fordulót követően a 7. helyen áll a Serie A tabelláján, nyolc ponttal lemaradva az éllovas Napolitól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik